Over ons

Millenniumgolf.nl biedt jou allerlei informatie over golfen. Wij belichtten niet alleen de sportieve kant van golf, maar zeker ook de recreatieve kant. Er zijn tegenwoordig immers steeds meer mensen die golven voor hun plezier. Als ervaren golfers zijn wij ons hier maar al te goed bewust van. Wij staan namelijk zelf meerdere malen per week op de baan om golflessen te geven aan de recreatieve golfers.

Op deze site besteden wij speciale aandacht aan de beginnende golfer. Uiteraard vertellen wij jou wat golfen nou precies zo mooi maakt. Daarnaast worden er een aantal basisvaardigheden uitgelicht. Denk bijvoorbeeld aan de afslag. Ook wordt de droom van iedere golfer uitgebreid behandeld: het slaan van een hole-in-one.

Wil jij beter leren golfen? Dan ben je op deze site aan het juiste adres. Wij zijn namelijk al de nodige jaren actief als golftrainers. Wij bieden training aan verschillende groepen golfers. Zowel mannen als vrouwen en ook aan kinderen. Het is mogelijk om groepslessen te volgen, maar wij bieden ook privélessen aan. Daarnaast kun je bij onze golfclub terecht voor speciale activiteiten zoals teambuilding, themafeesten en vriendschappelijke toernooien.