Golftoernooi op Moederdag

Jarenlang was golfen meer iets voor mannen dan voor vrouwen. Tegenwoordig zie je echter steeds meer vrouwen lopen op de golfbaan. En nee, zij gaan niet alleen met hun man mee om gezellig met de andere vrouwen te praten. Vrouwen nemen zelf steeds vaker actief deel aan het spelletje. Veel golfclubs spelen hier handig op in met diverse activiteiten. Zo zijn er bijvoorbeeld golftoernooien op Moederdag. Wil jij je moeder nog een origineel cadeau geven? Schrijf haar dan in voor een dergelijk toernooi. Dat gaat ze ongetwijfeld leuk vinden!

golfer

Voorbereiding

Het is natuurlijk leuk om je moeder op te geven voor een golftoernooi, maar dat is wat lastig wanneer ze geen ervaring heeft. Als voorbereiding kun je haar daarom het beste op golfcursus sturen. Golf is over het algemeen een vrij dure sport, maar een cursus wordt vaak tegen korting aangeboden. Wanneer jij bijvoorbeeld een cursus boekt via het internet, kun je hier vaak een kortingscode voor gebruiken. Zo kost het je niet veel extra om jouw moeder ervaring op te laten doen in de golfwereld.

Materialen aanschaffen

women golfOm deel te kunnen nemen aan het toernooi, moet jouw moeder natuurlijk wel golfclubs hebben. Dit is het duurste eraf. Om geld te besparen, kun jij golfclubs en accessoires tweedehands kopen. Dat maakt het als cadeau natuurlijk wel een stuk minder leuk. Met deze kortingscodes voor Bol.com kun jij het echter ook nieuw kopen. Grote voordeel is dat het dankzij deze kortingscodes een stuk goedkoper wordt. Ook voor wat betreft kleding en andere materialen voor het golfen zijn vaak aanbiedingen & korting te vinden op het internet.

Maak er een gezellige dag van

Is jouw moeder helemaal voorbereid om deel te nemen aan het toernooi? Dan is het natuurlijk hartstikke gezellig om haar met het hele gezin aan te moedigen op Moederdag. En wie weet gaat ze ook nog wel met de prijzen aan de haal! De meeste golftoernooien voor moeders op Moederdag zijn namelijk bijzonder laagdrempelig. Voor vrouwen is dit een uitstekende manier om kennis te maken met de golfsport. Plezier staat bij dergelijke toernooien dan ook altijd hoog in het vaandel. En misschien vindt jouw moeder golfen wel zo leuk, dat ze besluit om vaker een balletje te gaan slaan.