Diensten

Heb jij onlangs voor het eerst op de golfbaan gestaan? Dan is de kans groot dat jij dit vaker wilt doen. Om het allemaal wat beter onder de knie te krijgen, doen je er goed aan een golfcursus te volgen. Bij ons kun je terecht voor het volgen van verschillende lessen. Benieuwd naar ons aanbod? Hieronder lichten we het een en ander uit. Heb je vragen of wil je weten wat er nog meer mogelijk is? Neem dan gewoon eens contact met ons op.

Cursussen voor volwassenen

Je bent nooit te oud om te leren golfen. Daar zijn wij ons maar al te goed bewust van. Daarom bieden wij volwassenen aan om een golfcursus bij ons te volgen. Tijdens deze cursus leer jij alles wat van belang is om binnenkort zelfstandig te kunnen golfen. Er wordt onder meer aandacht besteed aan de materialen en de houding die je aan moet nemen om zo goed mogelijk af te slaan. De cursus wordt verzorgd door een professionele golfer die al jarenlang ervaring heeft in deze wereld. Hij is daardoor in staat om jou alles over golf bij te brengen.

Slagcursus voor kinderen

Golfen wordt onder kinderen steeds populairder. Daarom bieden wij ook speciale cursussen aan om kinderen te leren golfden. Deze cursussen zijn er voornamelijk op gericht om kinderen de bal te leren slaan. We besteden in deze cursus aandacht aan hoe zij de bal moeten raken. Daarnaast is er aandacht voor de houding, zoals het ver genoeg uit elkaar zetten van de voeten. De focus ligt echter op de afslag. Zonder afslag is het namelijk onmogelijk om een goede golfer te worden.

Privélessen

Onze lessen worden standaard in groepsverband aangeboden. Wil jij de techniek van het golfen nog sneller onder de knie krijgen? Dan kun je er bij ons ook voor kiezen om privéles te volgen. Onze trainer besteedt in dat geval namelijk alleen aandacht aan jou. Hij hoeft zijn aandacht zodoende niet te verdelen over meerdere cursisten. Door deze persoonlijke aandacht ben jij binnen de kortste keren een behoorlijke golfer.