Aanverwante diensten

Zoals je al kon lezen op de dienstenpagina, bieden wij diverse trainingen en cursussen aan. Zowel volwassenen als kinderen zijn bij ons aan het juiste adres. Zij kunnen zich aansluiten bij een groepstraining, maar kunnen ook privétraining krijgen. Naast de trainingen en cursussen bieden wij nog een aantal aanverwante diensten aan. Op deze pagina lichten we drie van deze diensten voor je uit.

Teambuildingactiviteiten

Golfen is een ongedwongen manier om elkaar beter te leren kennen. Daarom is dit ook een bijzonder geschikt uitje voor teambuilding. Je kunt bij ons daarom ook terecht voor teambuildingactiviteiten. Dit is onder meer aantrekkelijk voor bedrijven, maar bijvoorbeeld ook voor netwerkclubs of families. Tijdens deze teambuildingactiviteiten gaan we lekker een balletje slaan op onze banen. Heb je nog geen ervaring met golf? Dat maakt niets uit. Wij kunnen je in korte tijd precies leren hoe het precies werkt.

Verjaardagsfeest met als thema golf

Ben jij binnenkort jarig en wil jij je feest op een unieke locatie geven? Dat kan bij onze golfclub. Wij kunnen er namelijk een geheel verzorgd golffeest van maken. Jij geeft zelf aan wat je wel en niet wilt en wij regelen dit vervolgens allemaal voor je. De dresscode is natuurlijk golf en uiteraard gaan we ook een balletje slaan. Wil je een toernooitje spelen met al je gasten? Dat behoort bij ons uiteraard tot de mogelijkheden. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een golfcursus te krijgen, zodat jij en je gasten de basis van het golfen onder de knie hebben.

Vriendschappelijke toernooien

Uiteraard worden er op onze golfclub ook diverse toernooien gehouden. Deze hebben doorgaans allemaal een vriendschappelijk karakter. Tuurlijk is het mooi meegenomen wanneer je wint, maar plezier staat bij deze toernooien bovenaan. Ben jij geen gevorderde golfer? Dat is natuurlijk geen probleem. Een vriendschappelijk toernooi is dan juist goed om je techniek te verbeteren. En misschien heb jij wel gewoon een goede dag en ga je er ook nog eens met de winst vandoor!